BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Podovi od pluta za pomorsku industriju (SeaCork) pluto za brodove

Pluto za brodove od marine cork? Pod od plutene morske korke je savršen izbor za ljubitelje jedrenja!

U svijetu jedrenja, svaki detalj, poput pluta za pod, ima značaj. Odabir pravog materijala za palubu ključan je. Naš prirodni kork, namijenjen za izradu pluto za brodove paluba i jahte, kombinira tradiciju s modernošću. Odabirom naše pokrića morski korek pluto za pod proizvoda, odabirete pouzdanost, eleganciju i trajnost, što cijene kako iskusni jedriličari, tako i početnici zaljubljenici u morske avanture. Otkrijte seacork, plutu za brodove!

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Trajnost i sigurnost u svim uvjetima s pluto za brodove od seacork

Zahvaljujući svojoj visokoj otpornosti i trajnosti u morskim uvjetima, seacork prirodni kork predstavlja izvrsnu opciju za palube jahti i brodova. Pluto od marine cork održava stalnu i udobnu temperaturu kako tijekom vrućina, tako i tijekom hladnoće. Pod od pluta nije samo estetika, već prije svega sigurnost. Pluto za brodove zbog svojih protukliznih svojstava, pruža stabilnost u svim uvjetima. Štoviše, seacork je jednostavan za čišćenje i održavanje, što znači da će vaš brod ili jahta uvijek izgledati besprijekorno.

Jednostavna kupovina i montaža poda od korka s seacork prirodnim korkom

Prodajemo seacork prirodni kork za jahte i brodove u obliku praktičnih rola. Prodaja se vrši po punim m², što znači da možete naručiti pod od pluta točno onoliko koliko vam treba. Za one koji traže pluto za brodove, za debljinu od 8 mm najduža rola ima duljinu od 8 m, a za 5 mm - 13 m. Na primjer, ako se odlučite za kupnju 15 m² role debljine 8 mm, dobit ćete dvije role - jednu dužine 8 m i drugu dužine 7 m. S toga vam možemo isporučiti točno marine cork proizvod koji vam je potreban!

Želite da se vaša seacork paluba istakne jedinstvenim pluto za pod uzorkom?

Kako bi vaša pod od pluta od marine cork paluba stekla charakterystyczne trake i uzorke, jednostavno ga podložite rezanju i frezanju. Zatim možete popuniti nastale spojeve i udubljenja s posebnim BOSTIK Simson MSR Deck Caulk Advance ili Sikaflex 291 materijalom kako biste vašem pod od pluta od marine cork dali jedinstven izgled.

Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača