BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Pluto u roli 6mm - BESTSELLER

Pluto u roli – nova avangarda u svijetu dizajna?

Pluto u roli 6mm Prirodno pluto ako je vješto primijenjeno kao ukrasni materijal savršeno se može kombinirati s prirodnim drvom, ciglom i suptilnim tapetama stvara tople i udobne interijere. Industrijsko pluto je sve češće na meti kreativnih arhitekata, projektanata interijera i dizajnera. Promišljeni i dobro komponirani pluteni elementi pojavljuju se ne samo u namještaju i proizvodima za svakodnevnu uporabu. Možete ih naći u kabinama za presvlačenje u trgovinama, u uredskim sobama za opuštanje ili igralištima za djecu. Jeste li po struci arhitekt, projektant primijenjene umjetnosti ili dekorater interijera? Tražite li inspiraciju ili želite osvježiti svoje projekte? Naše pluto u roli sigurno će Vas na nove uspješne ideje.

Problemi s žagorom i bukom? Pluto u roli će prigušiti taj problem.

Vodite li hotel, organizirate klupske događaje ili primate goste u restoranu ili baru? Sigurno ste se susreli s problemom slijevanja se razgovora u jedan šum ili probijanjem buke iz jedne prostorije u drugu. Problem predstavljaju vrlo glatki i tvrdi plafoni te zidovi s nedovoljnom zvučnom izolacijom. Problem prekomjernog nivoa buke unutar prostorija, kao i problem prenošenja buke kroz zidove može se u znatnoj mjeri smanjiti primjenom pluta u roli. U prvom slučaju dovoljno je da se nalijepi na prema mogućnosti što većoj površini zidova i plafona pluto u roli debljine od najmanje 3 mm, dok u drugom slučaju zadovoljavajući učinak može se postići postavljanje na zid s obiju strana plutenog materijala debljine od najmanje 10 mm. Pluto u roli debljine od 10 mm je najbolji izbor za oblaganje zidova, plafona i podova radi maksimalne zvučne i toplinske izolacije.

Neophodni materijal za proizvodnju arhitektonskih maketa?

Pluto u roli već godinama se koristi za izradu svakakvih diorama i maketa. Nije važno radite li maketu za najvećeg investitora u gradu ili dovršavate dioramu koju je naručio poznati muzej, dobro znate koliko je važan granulat pluta, ploče od gumiranog pluta ili tehničko pluto. Prirodno pluto je materijal dobro poznat željezničkim maketarima, njihove makete su većinom izrađene od plutenih proizvoda s našim logotipom.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača