BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Pluto u roli 2mm

Tražite li pluto u roli veće debljine?

Pluteni materijal debljine 2 mm Pluteni materijal debljine 2 mm je namijenjen za primjenu tamo gdje se traži tanak ali elastičan sloj prirodnog pluta, toliko čvrst da omogućuje dalju obradu i korištenje. Pluto u roli debljine 2 mm koristi se prvenstveno u proizvodnji obuće, za izradu podstava i uložaka za cipele te u proizvodnji šešira, gdje se pluto koristi kao unutrašnja elastična ukruta. Pluto u ovom obliku je popularno također među proizvođačima reklamnih gadžeta, kao komponenta za proizvodnju podmetača za čaše ili podmetača za tanjure, te svugdje tamo gdje je keramika, drvo, metal ili plastika spojena s prirodnim plutom. Pluto u roli 2 mm pogodno je također za proizvodnju protukliznih prostirki i izolacijskih dijelova.

Idealno aglomerirano pluto za izrezivanje brtvi?

Vrlo odgovornu i preciznu funkciju vrši pluto u roli u izradi plutenih brtvi za vozila, strojeve i uređaje. Debljina od 2 mm je optimalna za većinu brtvi kakve su u primjeni. Proizvodite li brtve uslužno ili za vlastite proizvode? Tražite li samo dobavljača materijala za izradu brtvi ili ste zainteresirani za kompletan outsourcing proizvodnje brtvi? Obratite se nam bez odlaganja. Imamo kompleksnu ponudu u ovoj oblasti. Pružamo kompletne usluge, počevši od izrade i korigiranja projekta preko odabira odgovarajućeg materijala, odabira tehnologije obrade, sve do završne specijalističke obrade. Imamo veliko iskustvo i pristup najsuvremenijim tehnologijama. Specijaliziramo se za proizvodnju detalja od prirodnog pluta i gumiranog pluta. Već danas zatražite od nas ponudu i uvjerite se kakve su prednosti suradnje s nama.

Možda Vam se više sviđaju plutene ploče umjesto pluta u rolama?

Ako zrnatost pluta je za Vas bitnija nego veliki format pluta u roli, upoznajte se s našom ponudom plutenih ploča. Ograničenje predstavlja format plutene ploče, koje je dimenzija cca. 64x94 cm, ali mogućnost odabira odgovarajuće frakcije plutenog zrna nedvojbeno predstavlja veliku prednost plutene ploče.

Sitnozrnate ploče od pluta su savršen materijal za braviranje, rezanje, lijepljenje na ljepenku i tiskanje. Mekano i homogeno pluto u sitnom zrnu savršeno se reže pomoću nožastih rezača i obrađuje mehanički pomoću glodalice. A možda želite na pluto nanijeti sliku sitotiskom ili UV tiskom? Sitnozrnati panoi od pluta budu bez premca. Srednjezrnate pluto ploče za poruke budu najbolje za manje površine, namijenjene za pribadanje poruka, slika ili projekata. Krupnozrnati paneli od pluta budu izvrsni kao zvučna i toplinska izolacija.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača