BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Ekspandirano pluto

Ekspandirano pluto – koristite najbolje materijale za zidove vašeg doma!

Neobična svojstva ekspandiranog pluta osiguravaju da dobijete idealan materijal za zidove i impresivnu toplinsku izolaciju građevinskih pregrada odabirom našeg proizvoda. Ploče prirodne izolacije su učinkovita alternativa mineralnoj vuni i polistirenu! S ovim visokokvalitetnim zidnim pločama, završit ćete i obnoviti svoj interijer na najbolji način – ekspandirano pluto je zidna dekoracija i učinkovita izolacija plutom. Ploče pluto izolacije mogu se koristiti i unutar i izvan zgrade. Otkrijte sve prednosti ekspandiranih zidnih ploča – pluto kao izolacija nudi mnoge od njih!

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Ekspandirano pluto? Što je to?

Prirodni pluto se zagrijava u posebnim kalupima, u kojima se zrna pluta šire i nabubre – baš kao kokice. Materijal pluta je izložen temperaturama iznad 350 stupnjeva, što uzrokuje širenje zrna. Tijekom procesa, oslobađa se prirodna smola – ona spaja komade pluta. Ekspandirano pluto duguje izvanredna svojstva svojoj neobičnoj strukturi, koja je rezultat procesa zagrijavanja. Nema umjetnih dodataka! Prednost proizvoda leži u njegovoj prirodi i toplinskoj izolaciji.

Najbolja ploča za toplinsku izolaciju na tržištu! Toplinska izolacija i mnogo više

Ekspandirano pluto je pouzdana izolacija zgrada – toplinska, akustična i protiv vibracija. Toplinska provodljivost ekspandiranog pluta je 0,037-0,040 W/mK, a buka može biti smanjena do 59 dB. Izolacija plutom sa svojom nepravilnom strukturom raspršuje sve zvukove i eliminira neugodan odjek u prostoriji. Toplinska izolacija ekspandiranog pluta je vrhunska.

Koje veličine i vrste ekspandiranih zidnih panela su dostupne?

Veličina ploče od pluta je 500 x 1000 mm – u našoj internetskoj trgovini naći ćete različite debljine ekspandiranog pluta. Minimalna debljina ploče za postizanje efekta izolacije plutom je 20-30 mm, ali optimalne vrijednosti su 30-40 mm. Ako tražite materijal s većim svojstvima pluto izolacije, posjetite odjeljak s Ekspandiranim plutama visoke gustoće (HD). Za fasade zgrada posebno preporučujemo posvećene panele, koje možete pronaći u kategoriji MD Fasada. Pluto kao izolacija je idealno rješenje za mnoge primjene.

Prirodni dizajn koji inspirira

Ekspandirano pluto odlikuje se zanimljivom i originalnom tamnom nijansom – sve zahvaljujući procesu zagrijavanja. Neobična boja ovog materijala od pluta jamči sofisticiran i stilski završetak vašeg interijera. Međutim, ako želite iskoristiti izvanredna svojstva ekspandiranog pluta, ali njegov izgled vam nije zadovoljavajući, izolacija se može završiti tehničkim ili dekorativnim pločama od pluta.

Mnoge prednosti izolacije zidova plutom

Ekspandirano pluto je trajni proizvod, a najnovija istraživanja pokazala su da njegova svojstva ostaju nepromijenjena čak do 50 godina. Pluto dopušta prolazak vodene pare i ne mijenja svoju veličinu pod utjecajem ekstremnih temperatura. Ekspandirano pluto održava dimenzijsku stabilnost u temperaturnom rasponu od -180 °C do 120 °C.

Siguran i prirodan proizvod je uvijek najbolji

Dajemo vam ekološki proizvod – za razliku od drugih sintetičkih materijala za zidove, ne ispušta štetne hlapljive tvari i ne negativno utječe na kvalitetu zraka u zgradi. Ekspandirano pluto je otporno na plamen i ne ispušta štetne spojeve kada je izloženo vatri. Naši proizvodi su izrađeni od obnovljivih i ekoloških materijala koji mogu biti u potpunosti reciklirani.
Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača