BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Pluta za zid 3D

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Što su pluta za zid 3D Stripe & Line & Kite?

Dekorativno pluto za zid 3D su primjer izvrsnog i originalnog ali istovremeno i minimalističkog dizajna. Proizvedeno s iznimnom pažnjom i urednošću prirodne pluto obloge za zid 3D će se dobro uklopiti u svaki interijer - bez obzira radi li se o poslovnom, uslužnom ili stambenom prostoru. Dodat će svakom projektu posebnu izražajnost, udobnost i sofisticiranost.

Gdje se tražila inspiracija za njihovo stvaranje?

Inspiracija za stvaranje sadašnjih i budućih struktura bila je i jest priroda, čijoj trajnosti, bezvremenosti i neponovljivosti svako se divi. Zahvaljujući promišljenom obliku mogu se polagati u jednom smjeru stvara pravilne uzorke ili sasvim obrnuto, stvara sasvim nove kompozicije. Dizajnerske pluto zidne obloge 3D jesu proizvod 100% prihvatljiv za okoliš – sve ploče od pluta proizvode se od održive i obnovljive sirovine, koja se može reciklirati i koja je potpuno bioragradiva Prirodnog pluta.

Pomoću koje tehnologije proizvode se pluto ploče za zid 3D?

Za proizvodnju pluta za zid 3D koristi se odabrani pluteni otpad nastao u procesu proizvodnje plutenih čepova za vino. Tijekom kompliciranog postupka formiranja granulat pluta s primjesom ekološkog veziva prima svoj finalni oblik u prethodno pripremljenom kalupu. Zahvaljujući pažljivoj obradi u svakoj fazi proizvodnog procesa na kraju se dobiva uredan i solidan proizvod, koji ne samo da sjajno izgleda ali ima iznimno praktična svojstva.

Je li pluto za zidove dostupno i u drugim bojama?

Da, osnovni proizvod je neobojena ploča koja izgleda kao prirodno pluto. Osim ovoga, možete odabrati jednu od 8 pažljivo promišljenih boja. Dostupne su svijetle boje kao na primjer slonova kost ili karakteristična žuta boja, ali ima i suptilnijih i tamnijih boja poput tamno zelene, tamno plave ili elegantne crne boje. Valja naglasiti da je plutena masa obojena ne samo na površini ploče, nego u cijelom svom obujmu. Zbog toga bilo kakve ogrebotine ili sitna oštećenja nastala tijekom dugogodišnje uporabe pluta neće negativno utjecati na njegov izgled.

Odakle ideja da se uporabi prirodno pluto?

Prirodno pluto je materijal koji se odlikuje između ostalog elastičnošću, neutralnošću i ekološkim svojstvima. Osim toga ima izvrsne izolacijske značajke. Učinkovito će prigušiti svaku buku i eho i ograničiti gubitak skupocjene topline. Zacijelo pluto je jedan od rijetkih materijala, koji će učiniti interijer udobnijim, tihim i toplim a osim toga stabilizira vlagu u zraku i korisno utječe na mikroklimu u svakom interijeru.
 

Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača