BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Pluto u roli 10mm

Najdeblje dostupno pluto u roli? Upravo ste ga našli!

pluto u roli 10mm Role debljine od 10 mm su najdeblji pluteni proizvod koji naša tvrtka nudi za prodaju na metre. Prema tome, ovaj proizvod je namijenjen za sva područja primjene, u kojima se traži istovremeno velika plutena ploča i prema mogućnosti što efikasnija toplinska i zvučna izolacija. Tako debeo sloj pluta naravno je skuplje ali kvaliteta i estetika proizvoda, praktične vrline uporabe takve ploče od pluta i najbolja izolacijska svojstva u 100% nadoknađuju visoku cijenu.

Boja, lak ili tapeta, dakle koji postupak završne obrade primijeniti?

Industrijsko pluto u rolama možete ostaviti bez dodatnog finiša. Možete također primijeniti po vlastitom nahođenju bilo koji postupak završne obrade. Pluto u roli možete premazati bilo kakvom bojom, lakom ili bojilom za drvo, čime ćete učiniti manje vidljivom ili više vidljivom originalnu strukturu pluta. Poželjno je primijeniti zaštitno sredstvo ako ste sigurni da će pluto biti izloženo prljanju pa će se zbog toga često čistiti. Ipak, najčešci način završne obrade je... ostaviti proizvod od pluta takvim kakav jest. Originalna struktura nepravilnih zrna pluta će unijeti u Vaš interijer svježe i prirodno ozračje, a takva pluto zidna obloga godinama može vršiti funkciju najbolje pluto ploče za poruke za cijelu obitelj!

Na dužinu je u redu, imate li možda širih rola?

U stalnoj ponudi imamo pluto materijal debljine od 0,8 mm do 10 mm i širine od 100 cm, ovo imamo stalno na skladištu. Nabava plutenih rola širine 1 m je moguća odmah, prosječno vrijeme očekivanja na dostavu traje 48 h. Postoji mogućnost da se naruče role nestandardne širine, po specijalnoj narudžbi, ali je to moguće samo za veće količine robe. Ostale moguće širine rola koje se mogu isporučiti jesu: 95, 120, 130, 140 i 150 cm. U tablici s desne strane su navedene minimalne količine robe koja se mora naručiti za dotičnu debljinu. Vrijeme isporuke za takvu narudžbu traje otprilike 4 tjedna.

Pluto u roli debljine od 2 do 10 mm možete kod nas kupiti u takvoj količini kakvu točno trebate, jer industrijsko pluto u roli za Vašu udobnost prodajemo na metre. Ako, unatoč tome, naša ponuda ne ispunjava Vaša očekivanja, onda možemo za Vas izrezati pluto ploče prema Vašim individualnim dimenzijama. Samo vodite računa da uvijek jedna od traženih dimenzija ne može biti veća od 100 cm. U skladu s time možemo izrezati za Vas ploču od pluta 80 x 150 cm ali 150 x 150 cm vec nismo u mogućnosti.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača