BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

pluta materijal

Plutena Tkanina i Pluta Materijal: Čudo Prirode za Modernu Upotrebu

Prirodni pluto, dar prirode, nudi jedinstvenu kombinaciju trajnosti, svestranosti i ekološke prihvatljivosti. Pluta materijal je savršen kao ukrasni plutni furnir za zidove, pluta papir za umatanje ili pluta tkanina za šivanje. Prirodni pluta materijal se dobiva iz kore plutajućeg hrasta, osiguravajući održivost i minimalni utjecaj na okoliš. Njegova jedinstvena stanična struktura, koja se sastoji od milijuna malih zračnih komora, čini ga laganim. Plutni furnir otvara svijet mogućnosti za praktičnu i kreativnu upotrebu!

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Transformacija Prostora s Plutenim Furnirom: Umjetnost Savršenih Plutanih Zidova

Naš pluteni furnir pruža dodir organske elegancije i topline, poboljšavajući estetiku svakog prostora dok je ekološki prihvatljiv i održiv izbor za zidove. Pluteni furnir također daje novi život raznim objektima i uređajima. Zamislite transformaciju knjiga, bilježnica ili ekoloških uređaja s ovim elegantnim i prirodnim materijalom!

Plutena Kožna Tkanina: Revolucija u Tekstilnoj Industriji

Plutena tkanina, ili plutena koža, redefinira tekstilnu industriju svojim inovativnim i ekološki prihvatljivim svojstvima. Ovaj iznimni plutena tkanina za šivanje je dovoljno svestran za različite primjene, uključujući torbe, novčanike, odjeću i druge dodatke. Jedinstvenost plutenog materijala za šivanje leži u njegovoj teksturi, čineći ga traženim materijalom za one koji cijene i stil i ekološku svijest.

Elegancija Plutenog Papira: Dodir Prirode

Pluteni papir je također dizajniran da bude dekorativni, optički sloj na čvrstim, tvrđim ili izolacijskim materijalima. Savršen je za pluteni furnir na frontama namještaja, OSB pločama ili dekorativnim slojevima za izolacijske materijale, dodajući dodir prirodne elegancije svakom objektu. Za vašu udobnost, nudimo i opciju samoljepljivog plutenog papira koji olakšava primjenu, čineći ga idealnim za sve ravne, nep prašne površine.

Rastuća Popularnost: Zašto je Pluta Materijal za Šivanje u Trendu?

Popularnost plutenog papira strelovito raste zbog njegove održivosti i svestrane primjene. Kako potrošači postaju sve više ekološki svjesni, pluteni kožni materijal i drugi pluteni proizvodi sve više dobivaju na značaju. Pluta za šivanje i pluteni furnir nisu samo trendovi; oni su dio pokreta prema održivim, ekološki prihvatljivim proizvodima koji ne kompromitiraju kvalitetu ili estetiku!

Tehničke Specifikacije Plutenog Materijala za Šivanje: Detalji koji su Bitni

Naš pluteni materijal se može pohvaliti vrhunskom kvalitetom, s naglaskom na održivost i trajnost. Dekorativni pluteni furnir ima debljinu od 0,55 mm, koja se sastoji od 0,5 mm prirodnog pluta i 0,05 mm poliestersko-pamučne tkanine za ojačanje. Naš zidni pluto prodaje se po tekućem metru, s maksimalnom dužinom role od 17 metara (12 metara za kolekciju Cortex Delau) i širinom od 137 cm. Paleta boja i tekstura je ogromna, krećući se od prirodnih nijansi pluta do dizajnerskih varijanti!
Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača