BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Pluto u roli 3mm

Univerzalno pluto u roli? Upoznajte naš 3-milimetarski bestseller!

Pluto u roli 3mm Pluto u roli debljine od 3 mm je proizvod od prirodnog pluta koji naši kupci najčešće kupuju. Od njega se prave prije svega raznorazni pluteni podmetači, koji imaju 3 funkcije: tješiti oko neponovljivom ljepotom pluta, predstavljaju praktičan i rasprostranjen gadžet i jesu nosilac marketinških zahvata. Bavite li se proizvodnjom podmetača od pluta? Upravo ste našli svojeg dobavljača.

Odmah iza proizvođača reklamnih podmetača slijede proizvođači pluto ploča za poruke i oglasnih vitrina od pluta. Ni jedna tabla tekstilna ni kredna niti ploča za suho brisanje a čak ni magnetna tabla neće nadmašiti uobičajeni i nezamjenjiv pano od pluta. Nije bitno hoćeš li nalijepiti pluto na ploču vlaknaticu i staviti u okvir ili proizvodiš li uredski namještaj s praktičnim stijenkama od pluta za velike korporacije – pluto u roli debljine 5 mm čeka u skladištu Vašu narudžbu.

Jedno prirodno pluto, mnoštvo mogućnosti primjene. Kakav je Vaš prijedlog?

K zadovoljstvu stolara i tapetara pluto u roli debljine 3 mm osjeća se jako dobro u društvu drva i tekstila. Ako svaki dan radite s blanjom ili ste majstor klamerice, sigurno će Vas zanimati ovaj proizvod. Ponudi industrijskog pluta u rolama neće odoljeti ni tvrtke koje proizvode najkvalitetnije foto tapeta, slike i druge ukrase koje se postavljaju na zidovima.

Malo ljudi zna za to, da za proizvodnju kvalitetnih vrata koristi se.. pluto izolacija 3 mm! Sigurno to znate ako ste direktor za proizvodnju u tvornici vrata, ali onda nudimo Vam se kao vjerodostojan i uredan dobavljač pluta s najboljim karakteristikama zvučne izolacije. Otvoreni smo na Vaš poziv da se naše pluto zatvori u Vašim vratima.

Pluto u roli 3 mm je nužno također u proizvodnji jahti i drugih plovila od poliesterskih laminata, prometnih znakova i različitih tehničkih brtvila. Pluteni materijal debljine 3 mm je također alternativa za jeftinije plutene podloge za panele, te se često koriste u tiskarama i knjigovežnicama. Uporaba pluta u rolama se predviđa u projektima poznatih arhitekata, a postavljaju ga najbolji majstori.

Pluto u roli svakog dana je na usluzi „product managera“ u reklamnim agencijama i telemarketerima u svakom „call centru“. Koliko vrijedi dobro isprojektiran „open space“ bez lako dostupnog plutenog panoa na zidu, na kojem, ako zatreba, brzo i lako mogu se pribosti nove ideje na vidljivom mjestu?
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača