BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Pluto u roli 0,8mm

Trebate li tanak pluteni materijal za proizvodnju podmetača, panoa ili obuće?

Pluto u roli debljine od 0,8 mm koriste najbolji proizvođači plutenih podmetača, plutenih pluto ploča za poruke, donjih dijelova obuće, ukrasnih furnira i mnogih drugih proizvoda. Ovo najfinije od dostupnih industrijskih pluta nudimo isključivo u punim rolama dužine od najmanje 100 metara. Dostupno je pluto u rolama širine 100 cm, 122 cm i 150 cm. Nije moguće nabaviti pluto 0,8 mm u manjoj količini ili druge širine.

Kakva su područja primjene za tako fino pluto?

Tijekom proizvodnje oglasnih ploča i panoa pluto materijal debljine 0,8 mm lijepi se na meku podlogu, npr. poroznu ploču vlaknaticu, čvrsti karton ili pjenu. Cjelina se ugrađuje u lagan ali robustan drveni ili aluminijski okvir i tako nastaje klasična plutena ploča s okvirom. Tijekom proizvodnje plutenih podmetača, pluto se kašira s knjigoveznom ljepenkom, zati se taj poluproizvod izrezuje na nožastim rezačima. Proizvođači donjih dijelova obuće visoko cijene prirodno pluto zbog toga što je prirodni, ekološki i prijazan korisniku materijal, pa koriste kao uloške za obuću. Dišući i elastični pluteni uložak osigurava stopalu udobnost i užitak čak i tijekom dugotrajnog korištenja. U zahtijevnijim aplikacijama pluto u roli 0,8 mm se koristi za proizvodnju ukrasnih furnira, prednjih ploča za namještaj i ukrasnih obloga. S obzirom na malu debljinu pluto se najčešće primjenjuje u kombinaciji s drugim materijalom odgovarajuće čvrstoće i krutosti. Uporaba pluta u roli debljine 0,8 mm ne preporučuje se kao podloga za podne panela ili kao pluto izolacija.

A što ćemo s debljim plutom u roli?

Zbog čega u gore navedenim područjima primjene se ne preporučuje deblje pluto? Zbog toga što prirodno pluto vrši u ovim područjima primjene prije svega ukrasnu funkciju. Optički tanje pluto izgleda identično kao deblje a s ekonomskog gledišta je nekoliko puta jeftinije. Tamo gdje je neophodno primijeniti deblje pluto, uporabite naše pluto u roli debljine od 2 do 10 mm. S rastom debljine pluta u roli povećava se također njegova krutost i čvrstoća na savijanje i rastezanje. Ako niste sigurni koja debljina pluta će biti prikladna za Vaše potrebe, uklonite sve sumnje i upoznajte se pažljivo s opisom naših proizvoda. Ako na stranicama naše internetske trgovine nećete naći odgovor na Vaša pitanja, potražite ga od našeg trgovačkog savjetnika, a ako to ne bude dovoljno, zamolite ga za besplatne uzorke.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača