BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Proširene granule pluta

Osvajanje novih prostora s granuliranim plutom!

Ako tražite izolacijski materijal od granuliranog pluta koji je i izdržljiv i višenamjenski, ne trošite resurse na prve, naizgled pouzdane i učinkovite opcije. Izolacija od granuliranog ekspandiranog pluta pruža praktično i efikasno rješenje za vaše specifične potrebe. Ovaj se materijal odlikuje prirodnom, tamnijom bojom koja nudi izuzetne dekorativne prednosti i funkcionalnost kao izolator.

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Primjena i karakteristike granuliranog pluta u izolacijske svrhe

Veličine granula ekspandiranog pluta se razlikuju, s prosječnom gustoćom od 60-70 kg/m³. Granule ekspandiranog pluta se ističu svojom efikasnošću i jednostavnošću korištenja, čineći ih idealnim izborom za izolacijske projekte s plutom! One su specifično kreirane za osiguravanje učinkovite i lako primjenjive izolacije, osobito u područjima koja su inače teška za dohvat.

Plutena izolacija – Unapređenje izolacije pomoću ekspandiranog pluta!

Kroz proces ekspanzije, pluto se ne samo širi već i usvaja superiorna izolacijska svojstva u odnosu na druge materijale. Koristite ekspandirani pluto u granulama za izolaciju i postignite uštedu energije i novca, dok istovremeno čuvate okoliš. Ova vrsta izolacije je efikasna kako za toplinsku tako i za zvučnu izolaciju, pružajući višestruke prednosti upotrebom pluta.

Ekspandirani pluto u obliku granulata ekološki prihvatljiva opcija! Najekološkiji izbor

Granulirana izolacija od ekspandiranog pluta je ekološki čista i sigurna, bez upotrebe sintetičkih veziva ili kemikalija, čineći proizvod hipoalergenskim i reciklabilnim. Plut je prirodni "hvatač" CO₂, s i hrastove kore apsorbira do četiri puta više CO₂ u usporedbi s drugim drvećem, što ga čini impresivnim izborom za ekološku svijest.

Upotreba pluta u konstrukcijskim materijalima i scenografiji filmova!

U građevinarstvu, ekspandirani pluto u granulama se često upotrebljava za različite izolacijske potrebe, uključujući izolaciju unutarnjih zidova, krovnih prostora iznad greda, kao i za ispunjavanje praznina ili šupljina u podovima. Osim svoje primarne upotrebe u gradnji, granulat ekspandiranog pluta nalazi svoje mjesto i u filmskoj industriji, gdje se upotrebljava za kreiranje vizualno uvjerljivih specijalnih efekata poput imitacija eksplozija.

Proces izrade izolacijskih granula od pluta – Maksimalno iskorištavanje materijala!

Kako nastaje ekspandirani pluto? Evo uvida u postupak! Prirodni pluto, koristeći se kao izolacijski materijal, podvrgava se visokim temperaturama unutar posebno dizajniranih kalupa. Ovaj korak omogućava oslobađanje suberina, prirodne smole koja služi kao glavni agens za spajanje granula. Proces zagrijavanja uzrokuje ekspanziju granula pluta, dodjeljujući materijalu superiorne kvalitete u odnosu na slične izolacijske materijale. Proizvodnja granula ekspandiranog pluta koristi preostali materijal koji nije upotrijebljen pri izradi drugih proizvoda od pluta, minimizirajući tako otpad i poticanje održivosti. Naša filozofija proizvodnje počiva na načelu održivosti i efikasnom iskorištavanju izolacijskih kapaciteta pluta.
Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača