BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Plaćanje

Prihvaćamo sljedeće načine plaćanja:

• Transferom na bankovni račun (IBAN),
• Plaćanje kreditnom karticom VISA, Mastercard ili Maestro,
• Plaćanje preko PayPal-a,


Plaćanje bankovnim transferom, kreditnom karticom ili PayPal-om podrazumijeva da narudžba će se izvršiti nakon što na bankovnom računu naše tvrtke bude uknjižena uplata. Za plaćanje klasičnim bankovnim transferom ćete dobiti putem e-pošte uz potvrdu o primitku narudžbe i broj bankovnog računa IBAN i šifru SWIFT te sve druge podatke potrebne za obavljanje novčanog transfera.

Za plaćanje kreditnom karticom ili preko PayPal-a bit ćete preusmjereni na web stranicu operatera plaćanja, koja jamči najviši svjetski nivo sigurnosti transakcija. Prihvaćamo plaćanje pomoću sljedećih kreditnih kartica: Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Electronic i Maestro. Visok nivo sigurnosti kartičnih transakcija je zajamčen primjenom zaštite transakcija 3D Secure (Verified by VISA oraz Mastercard SecureCode) te SSL 128 bita (Thawte SSL certyfikat). Ovaj sustav zaštite jamči visok nivo sigurnosti, zahvaljujući tome, da brojevi platnih kartica se ne stavljaju na raspolaganje trgovini i nigdje se ne pohranjuju. Kupcu je zajamčeno da broj njegove kartice zna samo on i njegova banka.

Opcija plaćanja bankovnim transferom nakon primitka robe i računa R-1 je namijenjena za kupce iz javnog sektora, koji raspolažu sredstvima iz državnog proračuna, odnosno za urede, učilišta, škole, bolnice, knjižnice, muzeje i sl. te za velike, prepoznatljive tvrtke. Prilikom podnošenja naružbe preko košarice molimo izaberite način plaćanja „transfer na bankovni račun“ i u napomenama zamolite za odgodu plaćanja te navedite preferirani rok za podmirenje računa.
 
Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača