BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Granulat pluta za punjenje sintetička trava

Budućnost igrališta: Zašto je pluto granulat nezamjenjiv u postavljanje umjetne trave?

Korkov granulat za umjetna trava za nogometna igrališta je ekološki i prirodni punilac koji postaje sve popularniji! U vremenima kada se prelazi od sintetičkih materijala i gume, postoji potreba za alternativom. Korkov ispun za umjetne trave i granulat korka predstavljaju prirodnu i ekološku opciju. Prirodni pluto je certificiran, legalan izbor koji jamči održivi razvoj i teži najvišoj kvaliteti u kontekstu umjetne trave. Kada razmišljamo o pluto i njegovim aplikacijama, ne smijemo zaboraviti na umjetna trava za nogometna igrališta kao ključnu komponentu.

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Prava revolucija na igralištima! Jedinstveni prirodni pluto za postavljanje umjetne trave

Korkov granulat za igralište zbog svoje povećane gustoće i težine ne premješta se vjetrom među vlatima trave. To znači da ovaj izuzetni pluto za umjetne trave ostaje na svom mjestu, štiteći travu od deformacija i osiguravajući udobnost korištenja travnjaka tijekom cijele godine. Osim toga, prirodni pluto savršeno upijaju vlagu, što smanjuje rizik od klizanja i pada. Korištenjem korkovog granulata, stvarate sigurno mjesto za sportaše, djecu i mladež s umjetna trava za nogometna igrališta.

Prirodan izgled i najviša udobnost igre s najboljim granulatom za igralište postavljanje umjetne trave!

Odabirom granulata za igralište, vrijedi se osloniti na kombinaciju trave s prirodnim plutom. Zahvaljujući tome, igralište neće samo izgledati estetski, već će također osigurati odlične uvjete za igru s umjetna trava za nogometna igrališta. Korkov granulat nije samo punilo za umjetne trave pluto postavljanje umjetne trave to je prije svega udobno i sigurno mjesto za svakog igrača!

Pluto za umjetna trava za nogometna igrališta, ekološko rješenje za moderne terene

Prirodni pluto je obnovljiv, biorazgradiv i dolazi iz 100% prirodnih izvora. Slobodan od kemijskih nečistoća i štetnih tvari, prirodni pluto je odgovor na potrebe ekoloških igrališta bez mikroplastike. Ulaganjem u pluto granulat, ulažete u budućnost, brinući se za okoliš i zdravlje sportaša.
Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača