BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Proširene granule pluta

Izolacija plutom – Ponovno izmišljanje ekspandiranog pluta s granulatom pluta!

Tražite izdržljiv i univerzalan granulirani materijal koji služi kao pluto izolacija? Ne trošite svoj novac na proizvode koji se čine stabilnima i učinkovitima samo na prvi pogled. Ekspandirana pluto izolacija u obliku granulata je vaš funkcionalan i lagan proizvod za nestandardne svrhe poput izolacije plutom! Granulat ekspandiranog pluta kao izolacija predstavlja sirovu tamniju boju koja ima nevjerojatne dekorativne svojstva i služi kao pluto kao izolacija. Materijal savršeno imitira tlo ili kamenje, pa se može koristiti kao punilo u vašem vrtu ili terariju.

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Veličina i primjena granulirane pluto kao izolacija

Veličina granulata ekspandiranog pluta varira (prosječna gustoća – 60-70 kg/m³). Granulati ekspandirane pluto izolacije su vrlo praktični za primjenu zbog svoje pristupačne i lagane forme i izvrsni su za izolacija plutom! Granulati sastavljeni od ekspandiranog pluta stvoreni su s naglaskom na učinkovitu i praktičnu izolaciju – posebno za teško dostupna mjesta.

Izolacija plutom – poboljšanje izolacije s ekspandiranim plutom!

Ekspandirani pluto ima bolja izolacijska svojstva od ostalih materijala. Zašto? Zato što se zahvaljujući procesu grijanja, pluto materijal širi i stječe još više funkcionalnih svojstava. Štedite okoliš, energiju i svoj novac koristeći granulat ekspandiranog pluta koji djeluje i kao toplinska izolacija i zvučna izolacija s izolacijom plutom.

Granulati ekspandiranog pluta prirodan proizvod! Najekološkiji mogući način

Naša granulirana pluto izolacija od ekspandiranog pluta je 100% sigurna i prirodna – izolacija plutom proizvod nije štetan za okoliš. Bez umjetnih veziva ili kemikalija – ekspandirani pluto kao izolacija je hipoalergenski i reciklabilan proizvod. Jeste li također znali da prirodni pluto je zadržavač CO₂, kako plutajući hrast apsorbira 4 puta više CO₂ od drugih stabala? To je zaista impresivno!

Rješenja od pluta za građevinske materijale i... filmske setove!

Ekspandirana pluto izolacija u obliku granulata često se koristi u građevinskoj industriji. Izolacija plutom za ispunjavanje unutarnjih dvostrukih zidova, šiljastih krovova s labavom izolacijom između rogova, šupljina ili praznih prostora poda. Granulat ekspandiranog pluta također se koristi na filmskim setovima za stvaranje posebnih efekata (npr. otpad tijekom eksplozija).

Proizvodnja granulirane pluto izolacija – ništa se ne rasipa!

Kako se proizvodi ekspandirani pluto? Dopustite da objasnimo! Prirodni pluto kao izolacija se zagrijava na vrlo visokoj temperaturi u posebnim kalupima. Zahvaljujući procesu, materijal oslobađa smolu – suberin – koji djeluje kao prirodno vezivo za granulate. Proces grijanja širi granulate pluta i materijal stječe izuzetne značajke u usporedbi s drugim proizvodima. Granulati ekspandiranog pluta izrađeni su od proizvoda koji nisu korišteni u proizvodnji Ekspandiranih ploča od pluta. To je kako ništa ne propada – vjerujemo u održivu proizvodnju i maksimalno korištenje izolacijskih svojstava pluto kao izolacija.
Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača