BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Pluto u roli 4mm

Pluto u roli 4 mm Pluto u roli 4 mm je „portugalsko zlato“, koje s godine na godinu osvaja srca sve većeg kruga vjernih kupaca. Nema dana da negdje u svijetu netko ne iskoristi prirodno pluto u neku korisnu svrhu. Možda danas bit ćete to Vi? Možda želite zaštiti povijesni stol od vrućih posuda ili radite u restoranu i primate narudžbe za pizzu? A možda ste strastven putnik pa biste ispod karte svijeta željeli zalijepiti komad dosta debelog pluta? Možda se bavite željezničkim maketarstvom i svaku drugu večer provodite na tavanu, gradeći pruge za Vaše minijaturne vlakove? To ne znamo. ali dobro znamo, da pluto u roli debljine 2 mm bit će savršeno rješenje za svaki od gore navedenih slučajeva.

Zašto baš industrijsko pluto u roli? Što s ostalim proizvodima od pluta?

Poznati smo po našoj kompleksnoj i raznolikoj ponudi proizvoda od pluta? Svaki od naših dobro osmišljenih proizvoda je nastao potaknut mišlju o konkretnoj i praktičnoj primjeni u svakodnevnom životu. Međutim samo pluto u roli je najuniverzalniji proizvod, koji Vam omogućujue da iskoristite svoj skriveni potencijal. Mi ćemo za Vas izrezati pluteni materijal na dužinu, koju Vi odaberete. A što ćete Vi dalje s time?

Pošiljka je isporučena. Samo, kako u potpunosti iskoristiti potencijal pluta?

Vaše industrijsko pluto u roli ne mora biti isto kao i bilo koje drugo pluto. Možete mu dati individualne značajke na jedan od mnogih načina. Pomoću noža za tapete može oblikovati pluto kako god želite. Pluto u roli debljine 3 mm možete bez problema rezati običnim uredskim škarama. Kada pluto već primi oblik koji želite, možete razmisliti o njegovoj boji. Ostala li je Vam limenka boje od krečenja stanja ili bojanja ograde? Iskoristi je i daj proizvodima od pluta nov izgled. Možete primijeniti bilo koju boju za zidove ili sve lakove i dojila za drvo ili pluto. Naravno, možete i ne mijenjati ništa i ostaviti prirodno pluto kao što je ga tvornica proizvela. Nije bitno kakve ideje su Vam pale na pamet, jedino ograničenje je Vaša mašta i činjenica da niste još podnijeli svoju narudžbu.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača