BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

O nama

pluta.hrObiteljska smo tvrtka, koja se specijalizira za proizvodnju i distribuiranje vrhunskih proizvoda od prirodnog pluta. Zahvaljujući vrlo povoljnim troškovima dostave na praktički svako mjesto na svijetu, možemo isporučiti naše proizvode od pluta u izuzetno kratkom roku i po izuzetno niskoj cijeni. Vodimo više od 30 trgovina plutom na 25 jezika, u kojima nudimo našim kupcima vrhunsko portugalsko pluto po najpovoljnijim cijenama.

pluta.hrVišegodišnje iskustvo u prodaji pluta i veliko znanje naših djelatnika jamče pružanje stručnih savjeta u svezi sa stalno povećavanim prodajnim programom za proizvode od pluta. Naša tvrtka stalno se razvija i prilagođava svoju organizacijsku strukturu, obim proizvodnje i prodajnu strategiju uvjetima koje diktira tržište. Optimistički gledamo perspektivu koja se nazire pred nama. Koristeći znanje koje posjedujemo i iskustvo koje smo stekli, namjeravamo izvoditi sljedeće investicije, koje će omogućiti redovno i stabilno poslovanje naše tvrtke.
 
pluta.hrPrepoznatljiv smo i vjerodostojan brend na tržištu proizvoda od pluta. S munjevitom brzinom izlazimo u susret očekivanjima naših kupaca i poslovnih partnera u zemlji i u drugim regijama u Europi i svijetu. Visoko cijenimo poštenje, urednost i trgovačku solidnost. Naš cilj je ponuditi vrhunske proizvode od pluta što većem broju kupaca i po najpovoljnijim cijenama. Postanite vec danas jedan od naših zadovoljnih kupaca!
Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača