BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE

Valuta:

Pluto u roli 8mm

Kakvu debljinu pluta odabrati za solidnu pluto ploču za poruke?

Pluto u roli 8mm Pluto u rolama 8 mm je jedan od najdebljih proizvoda od pluta. Veću debljinu ima samo pluto u roli debljine od 10 mm, koje je najdeblje pluto u rolu koje se nalazi u našoj ponudi. Za usporedbu, najtanji materijal je pluto u roli 0,8 mm, no ovaj materijal je toliko nježan i specifičan da s obzirom na svoja svojstva je namijenjen samo za neka konkretna i ispitana područja primjene. Tražite li pluto u roli iz kojeg ćete lako izrezati potreban komad pluta koji ćete zalijepiti za zid i napraviti od toga praktičnu i korisnu oglasnu ploču od pluta? U takvom slučaju naručite pluto u roli debljine od najmanje 5mm. Samo onda pribadače koje se zabode neće ispasti, a Vi ćete moći više puta pribadati na svoj pluto pano dokumenta, slike i crteže.

Pluto u roli za izradu štandova?

Pluto u roli debljine 6, 8 i 10 mm ima jednu zajedničku osobinu – veću krutost i čvrstoću na udarce u usporedbi s tanjim plutom. Prikladna je ne samo za izradu pluto ploča za poruke, nego i kao materijal za primjenu u raznim netipičnim područjima primjene. Jedno od takvih netipičnih područja je izrada sajamskih štandova, gdje se pluto u roli često zbog svoje praktičnosti i dekorativnih osobina koristi kao zidna obloga i mekana, tiha i brza za polaganje podna obloga. Trajnost takvih pluto podova može se na jednostavan način produžiti ako se na njega nanese nekoliko slojeva laka za pluto ili drvo. Zadržat će onda u potpunosti svoja svojstva tijekom nekoliko godina intenzivnog korištenja na sajmovima.

Stolna ploča od drva, kamena, metala ili stakla? Ne! Ovaj put od pluta!

Prije nekoliko godina poznat i inventivan proizvođač namještaja IKEA je ponudio svojim klijentima dosta smjelu ideju i stavila na tržište stolne ploče SINNERLING napravljene od pluta. Stole ploče od pluta odmah su postale hit i u svijetu dizajna je počela nova moda, koja promovira savršena svojstva prirodnog pluta. Makar stolne ploče SINNERELING bile su pokrivene samo tankim slojem prirodnog pluta, odmah su osvojile srca korisnika i taj komercijalni uspjeh traje do dan danas. Mi predlažemo da se pođe za korak dalje. Zahvaljujući našem plutu u roli debljine od 0,8 mm do čak i 10 mm, možete napraviti svoju vlastitu stolnu ploču, bez posjećivanja švedskog trgovačkog lanca. Dovoljno je samo da naručite pluto u roli bilo kakve debljine i ljepilo za pluto Wakol D3540 iz ponude naše trgovine. Nije važno želite li nalijepiti pluteni materijal na komad ploče iverice ili svoj stari stol. Uz pomoć oštrog noža za tapete i uz mrvicu upornosti kreirat ćete svoju vlastitu verziju plutene stolne ploče IKEA.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Plaćanje na siguran način
Jeftina dostava
Vrhunska kvaliteta
Zaštita potrošača